Ihminen ja luonto

Marraskuun valoa

Nyt tuulee kylmästi, mutta vielä toissapäivänä oli lähes tyyntä. Käytiin Ormskärissä päiväkävelyllä, ja näin kohmeisen kyykäärmeen keskellä tietä. Sillä alkaa olla jo kiire talvikoloonsa, mikäli tahtoo keväällä herätä taas luikertelemaan. Pilvien raosta siivilöityi marraskuista, jännää valoa.

Tässä vuodenajassa on hauskaa se, että pienikin valonlähde riittää puhkaisemaan peruspimeyden. Kynttilä hämärässä huoneessa, pieni rako pilvipeitteessä, kuun viileä valo muuten pimeässä yössä… Yhtenä aamuna katsoin ulos ikkunasta, kun aurinko oli osittain näkyvissä sen lyhyen hetken, kun se nousi. Tai no, näkyvissä…ainakin se ilmaisi olevansa olemassa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s