Retket

Miniretkiä

Miten tavallisesta kävelylenkistä tulee Retki? Siten, että pysähtyy jonnekin, istahtaa ehkä alas, kuuntelee luonnon ääniä (mitä ikinä ne sattuvat olemaankaan sillä hetkellä), katselee…ja tietysti, syö eväitä 🙂 Sain mieheltäni varmaan vuosi sitten lahjaksi pienen termospullon, johon mahtuu juuri sopivasti pikku kävelyretken teet tai kaakaot. Tarkoitus oli, että sitten kun vauva syntyy, voin laittaa hänet vaunuihin nukkumaan, ja kävellä jonnekin mukavaan paikkaan viettämään rentouttavaa teehetkeä. No, vauva heräsi koko kevään ajan joka ikinen kerta, kun sain teen kaadettua kuppiin. Kippasin juoman maahan ja lähdin uudelleen nukuttamaan (kiitti vaan rentouttavasta teetuokiosta…). Mutta nyt, nyt unenlahjat ovat vihdoin parantuneet, niin että voin rauhassa toteuttaa alkuperäistä suunnitelmaa! Mikäs sen mukavampaa, kuin kunnon lumituiskussa etsiä suojainen istumapaikka, ja nautiskella kuppi kuumaa. Ruokapuolella kaikki ”lapselliset” eväät ovat parhaita, ei mitään hienoja piknik -juttuja, vaan hapankorppua voilla, rusinoita… Liian monimutkaiset eväät sitäpaitsi nostavat kynnystä retkelle lähtöön, ainakin vauhdikkaammissa lähtötilanteissa… Ja kun retkellä kaikki maistuu kuitenkin hyvältä, ei ylimääräistä panostusta välttämättä tarvita:)

termari

vaunut

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Miniretkiä”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s