Kylä, Linnut

Harvinaisuus ja ulkoilmakahvila

Toissapäivänä sain mutkien kautta viestiä, että Jurmosta on matkalla tännepäin todella harvinainen isohaarahaukka. Meillä oli kotona vähän flunssainen meininki, joten en ehtinyt lähteä majakkamäelle katsomaan, mutta bongasin kyllä sen kun lintu bongattiin. Siis katsoin teepöydässä istuen kiikareilla ikkunasta majakalle juuri silloin, kun suuri joukko lintuharrastajia näki linnun. Elekielestä tajusin kyllä, mitä tapahtui! Pitäisiköhän alkaa bongata bongareita, olosuhteet olisivat otolliset, sitäpaitsi alan olla siinä jo aika taitava 🙂

Tänään kylmeni, tuuli kääntyi pohjoiseen. (Hassu sanonta, koska jos laiva kääntyy pohjoiseen, se lähtee kulkemaan kohti pohjoista. Kun tuuli kääntyy pohjoiseen, se alkaa puhaltaa pohjoisesta kohti etelää?!). Kärräsin vaunut eteläniemeen, ja istahdin tuulensuojaan nauttimaan auringonpaisteesta. Naapuri sattui lainakoiran kanssa paikalle, ja meillä oli hetkessä mukava ulkoilmakahvila pystyssä. Vauva nukkui vähän matkan päässä, koira järsi keppejä, naapuri pisti tupakaksi, ja itse hörpin teetä. Juttelimme pitkään valokuvauksesta ja kaikesta muusta. Ohitse lensi räkättirastas ja sinitiainen, joiden äänet kuuntelin koneelta heti kotiin tultuani.

Valkosipulia flunssaan!

valkosipulit

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s