Kevät, Sää, Talvi

Räntää,loskaa,märkää…

Kevättalvinen loskassa kahlaaminen ja jäätikköliukastelu tuntuvat minusta tänä vuonna erilaisilta kuin ennen; ne aiheuttavat suoran mielleyhtymän tähän samaan vuodenaikaan sattuneeseen loppuraskauteeni ja sen hauskoihin fiiliksiin. Nyt tekee mieli kuunnella samoja biisejä kuin silloin, juoda samaa puolukkamehua, syödä samoja sämpylöitä, kävellä samoja reittejä…aika hämärää! Hassua, että säätilat voivat aiheuttaa näin vahvoja assosiaatioita! Mutta otan ne iloisena vastaan, koska muuten tämä talven ja kevään vuorottelu voisi tuntua välillä tosi pitkältä…

Yhden hauska jääretken ehdin tehdä koululaisten kanssa, mutta sitten tulivat tuulet ja lämpö, ja jäät olivat tipotiessään. Onneksi pääsimme sentään vähän hakemaan tuntumaa jäähän, ja testailemaan naskaleita. Voin lämpimästi suositella jokaiselle jäälläliikkujalle pientä naskalitreeniä, koska tositilanteessa niiden kanssa pitäisi osata toimia nopeasti. Ja hyisessä vedessä ajatukset eivät välttämättä ole selkeimmillään!

Tänä talvena Eivor-laiva ei ole vielä paljoa joutunut kolistelemaan jäissä, mitä nyt pieniä jäälauttoja on ollut tuolla lähempänä mannerta.

räntää,loskaa2

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s