Ihminen ja luonto

Ihan(an) tavallinen päivä

kevätaurinko

Eilen oli sellainen tavallinen päivä, jota olen kaivannut muistaakseni tammikuun alusta asti. En ollut sopinut mitään työkeikkaa tai velvoitetta mihinkään suuntaan. Koko perhe oli terveenä, ei ainuttakaan puhkeavaa hammasta, yskää, nuhaa, vatsakipua, rintatulehdusta… Lapsi nukkui rauhallisesti päikkärit, ehdin kirjoittaa, lukea ja hoitaa paperiasioita. Söimme lounasta yhdessä, ehdin syödä lautaseni tyhjäksi nousematta kertaakaan pöydästä. Kävin iltapäiväkävelyllä, istahdin teelle suojaiseen paikkaan, johon lumipyry ei yltänyt, ja katselin ruokailevaa joutsenperhettä. Mietin, mahtaako niistä aina joku pitää vahtia kun muut syövät, mutta ei, niillä oli kaikilla samaan aikaan pää pinnan alla. Ilmeisesti ei ole mitään pelättävää. Illalla kävin juoksulenkillä, nastat purivat jäiseen alustaan niin hyvin, ettei tarvinnut liukastella. Välillä sain kyllä tarpoa kinosten yli, ja se toi sopivaa tempovaihtelua lenkkiin. Muun perheen nukkuessa luin hyvää kirjaa sängyssä, kunnes nukahdin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s