Ihminen ja luonto, Talvi

Maaliin!

Olipa hieno kilpailu! Maaliin pääsi 24 osallistujaa, tai siis 25 kun se yksi pyörä oli tandem 🙂 J oli neljäs, hän saapui maaliin reilun vuorokauden päästä lähdöstä. Ja oli väsynyt! Pyörää oli saanut työntää n.60 kilometriä syvässä sohjossa, loput kilometrit taittuivat hiljalleen ajaen. Kävelyosuuksilla tipahti kuulemma toisinaan joka neljännellä askeleella reittä myöten lumeen, ja muitakin lumisukelluksia tuli tehtyä pyörän lipsahtaessa ulos uralta. Mutta kaikki tämä oli ollut odotettavissakin, joten se ei ilmeisesti tullut yllätyksenä monellekaan! Sain napattua yhden kuvan ”maalisuoralta”…(maali oli tuolla taustalla näkyvässä hotellissa).

maali

Tunnelma maalissa oli absurdi! Kaikki se väsymys ja riemu sekoittuivat hassuksi hälinäksi, johon oli sivustakatsojanakin ihana upota mukaan. Muutenkin nautin koko meiningistä niin paljon, että haluan kyllä joskus olla tuollaisessa vielä mukana kilpailijanakin. Esimerkiksi johonkin maraton -kilpailuun verrattuna tämä tapahtuma oli hyvin rento ja iloinen…ei yhtään sykemittaria, omaa sekuntikelloa, tai ryppyistä otsaa, vaan luonnossa kulkemista (olosuhteet hyväksyen..jopa niistä nauttien?!), sekä hullunrohkeaa omien rajojen venyttämistä – samanhenkisten ihmisten seurassa. Kyllä kiitos 🙂

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Maaliin!”

  1. Voi kääk! Pyörän työntämistä sohjossa reittä myöten… ääh. 😀 Huvinsa kullakin! Joskus tuntuu, että ihan omassa kotona saa harrastaa extremelajeja, esim. tilauspakettien työntämistä sohjossa maitokärryillä pari kilometriä, josta vain osa on aurattu – onneksi ei tänä talvena tosin.
    Hienoa että J tuli maaliin, onnittelut! Mahtavaa tuollainen reipas meininki ja tilaisuus, josta tosikot pysyvät kaukana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s