Kevät, Sää

Yö ja päivä yhtä pitkiä

…tänään, kevätpäiväntasauksena, vaikka todellisuudessa valoisa aika jo voittaa: päivän pituus Utössä 12h 13minuuttia! Jes! Ihan hirmu kylmää oli päivällä edelleen, koillistuuli aina hyytää, mutta talojen eteläseinustoilla pystyi ottamaan aurinkoa ja chillaamaan.

kevätpäiväntasaus1

kevatpäiväntasaus2

Illaksi tyyntyi.  Onhan se aika luksusta, kun seitsemän jälkeen näyttää vielä tältä!

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Yö ja päivä yhtä pitkiä”

    1. No on, vaikkei lämpöä saadakaan, niin edes valoa 🙂 Mutta mieti mikä ongelma: en voinut kylvää joitakin siemeniä, joissa itämislämpötila oli 22-24, koska meillä ei ole sisällä niin lämmintä paikkaa 😀

    1. Juu, ja onko tuttu paikka?:) Käytiin laittamassa linnuille ruokaa 🙂 Pulleita lintuja, tänäänkin oli joku toiveikas käynyt ripsauttamassa mukanaan tuomiaan jyviä pensaiden katveeseen….se kettusirkku kun on täällä vieläkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s