Ihminen ja luonto, Kevät

Ice ice baby

Heräsin eilen aamulla aikaisin, enkä enää saanut unta. Otin kameran mukaani ja hipsin ulos. Ihana kävellä välillä ihan rauhassa, yksin, se on mukavaa vaihtelua. Saa valita reitin ihan oman mielen mukaan, ja voi vaan olla hiljaa. Kävelin rannoilla ihastelemassa jäitä. Alkuun en nähnyt ketään, mutta tulomatkalla kiersin kylän kautta, ja silloin oli jo muutama toiveikas lintuharrastaja etsimässä kettusirkkua ruokinnoilta.

iceice4

iceice3

Lämpötila nousi päivän aikana jopa plussalle, ja koska tuulikin oli heikkoa, tuntui aurinkoisissa paikoissa oikeasti lämpöiseltä. Tienpinnat alkoivat sulaa! Avasin kevään nauttimalla terassilla jäätelön.

iceice5

Nyt kun tiellä pääsi kävelemään liukastelematta, päätimme myös kokeilla ensimmäistä kertaa lapsenkantorinkkaa. Se oli menestys niin kantajan kuin kannettavankin mielestä! Lasten varusteista tähän mennessä  hyödyllisimpiä ovat olleet kaikki eri kantovälineet – siksi, että ne tekevät oman liikkumisen niin helpoksi. Tämä rinkka on sellainen, jonka kanssa voi lähteä jo ihan kunnon retkelle, siihen saa pakattua paljon varusteita mukaan. Kerron lisää sitten, kun olemme testanneet sitä kokonaisella päiväretkellä. Ihan kuin kuvassa olisi jotain vinoa..?

iceice6

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s