Ihminen ja luonto, Retket

Retki uimaluodolle

Jää on pysynyt vielä kantavana, vaikka aurinko yrittää pehmentää sitä päivisin. Vietimme koululaisten kanssa maanantai-iltapäivän luistimilla. Saaren eteläpuolinen lahti on kokonaan jään peitossa, ja vieläpä todella sileän! Siinä on hauskaa kiitää, kun ei tarvitse mitään pientä ympyrää mennä (nimim. olen hankkinut luistelutaitoni lapsena kalliolammikoiden jäällä, vähän pienemmät kuviot). Piipahdimme Torsholman hylyn luona. Sen ulkopuolella oli sulaa vettä, jossa uiskenteli joutsenia.

luistelemassa1

Luistelu oli niin hauskaa, että se jatkui vielä koulutuntien jälkeenkin. Kävimme Trutgrundilla, jonne yleensä menen vain kesäisille uimareissuille. Puimme repussa olleet kengät jalkaan, ja kiersimme luodon. Sen eteläpuolella välkkyi vapaa meri.

luistelemassa3

luistelemassa2

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Retki uimaluodolle”

  1. Voi tuota ulkosaaristoa… niin hieno avaruuden tunne. Täällä sisäsaaristossa on niin erilaista! Vaikka puutarhurin kannalta vähemmän haasteellista 😉

    1. No juu, paremmat puutarhaedellytykset kyllä siellä sun luona 🙂 Täältä kun tulee sinne sisäsaaristoon päin tähän aikaan vuodesta, saa kokea aikamoisen hyppäyksen kevättä kohden. Ja hetken kuluttua ero on vielä rajumpi. Teillä jo lähes kukkii, kun täällä alkaa vihertää 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s