Juokseminen

Kaleva-takki

Olen surkea välineurheilija. Käytän mielelläni kaikki varusteet loppuun ja vähän ylikin. ”Kyllä tää nyt vielä vähän aikaa menee…” , ja ”Eihän ihminen varusteilla juokse/melo/vaella/pyöräile..” Läheisten painostuksesta olen onneksi saanut uusittua retkeilyvälineistöni kohtuulliselle kannalle, mutta juoksuvermeet ovat edelleen (kenkiä lukuunottamatta) olemattomat.

Täällä juoksen goreasussa, ja kaupunkilenkkitakkina olen käyttänyt vaatekappaletta, jota jopa mieheni häpeää. Se on aivan mahtava, lukioaikaisen kämppikseni kirppiskassista löytynyt Kaleva -lehden mainostakki. Kämppikseni sukulainen oli joskus muinaisina aikoina ollut lehden toimittaja, ja hän oli saanut takin kai jonain työpaikkalahjana. Aikansa itse sitä käytettyään hän periytti sen kämppikselleni, ja nyt se on ollut minulla…10 vuotta. Se on sitä mallia, joka näyttää aina retrolta, ja leikkaukseltaan sellainen, että sopii yhtä hyvin huonosti niin miehelle kuin naisellekin (testattu on!).

Yritin etsiä hyvää juoksupukua kuvastosta, mutta löysin vain mainoksen, josta en ota mitään tolkkua. Siis ymmärrän nuo kaikki sanat, mutta en sitä, miten ne liittyvät toisiinsa.

outdoor

Joo, Kaleva-takilla mennään edelleen!

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Kaleva-takki”

  1. Voi hyvänen aika, kuvaston tekijä olisi voinut pyytää mainokseensa tekstit joltakulta suomenkieltä puhuvalta – vaikkapa alakoululaiselta – niin olisi tullut selkeämpää tekstiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s