Melonta, Retket

Laineilla keinui pieni lautta vain

Pääsin eilen, pitkän tauon jälkeen, melomaan! Tässä kuvia jäiseltä melontareissulta!

Koska jää reunustaa koko Utötä, piti kajakit vetää sopivaan kohtaan jään reunalle, ja liukua siitä veteen.
Koska jää reunustaa koko Utötä, piti kajakit vetää sopivaan kohtaan jään reunalle, ja liukua siitä veteen. Huom., pelastautumispuvut päällä, naskalit kaulassa – turvallisuusasiat kunniaan.
Avovettä! Pääsimme kiertämään Utön eteläpuolelle, mutta sitten käännyimme ja tulimme samaa reittiä takaisin. Ulkomereltä lähestyi valtava jäälauttaseinämä, joka olisi hetkessä voinut saartaa meidät. Kuulin allin laulua! Kevät!
Tyyntä avovettä! Pääsimme kiertämään Utön eteläpuolelle, mutta sitten käännyimme ja tulimme samaa reittiä takaisin. Ulkomereltä lähestyi valtava jäälauttaseinämä, joka olisi hetkessä voinut saartaa meidät ja estää pääsymme mihinkään suuntaan. Kuulin ensimmäisen allin laulun! Kevät!
Teetauko Ormskärin länsipoukamissa.
Teetauko Ormskärin länsipoukamissa.
Jäälauttoja joka puolella. Retken action-osuus: otetaan niin kova vauhti kuin pystytään, ja liu'utaan kajakilla jäälautan päälle. Joskus pääsee yhdellä vauhdilla koko lautan ylitse, joskus täytyy ottaa vatsalihakset ja kädet tai jopa naskalit avuksi, ja hilata itsensä ja kajakkinsa takaisin veteen. Hahhaa, lapsi on terve kun se leikkii :D
Jäälauttoja joka puolella. Retken action-osuus: otetaan niin kova vauhti kuin pystytään, ja liu’utaan kajakilla jäälautan päälle. Joskus pääsee yhdellä vauhdilla koko lautan ylitse, joskus täytyy ottaa vatsalihakset ja kädet tai jopa naskalit avuksi, ja hilata itsensä ja kajakkinsa takaisin veteen. Hahhaa, lapsi on terve kun se leikkii!
Meloja jään päällä.
Meloja jään päällä.
Melonta on parasta!
Melonta on parasta!

 

 

 

 

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Laineilla keinui pieni lautta vain”

  1. Onpa raikkaan sinisen näköistä! Varmasti hauska retki, kiitos kuvista tänne työpaikalle toimistoon. Terv. Marki

  2. Ihan helmee varmasti!! Melonta on niin kivaa. Itse tosin olen kisunnut koskissa kajakin kanssa. Tulviva Naruska joki (Sallan kunnassa) oli hurjaa aloittelijalle, mutta hengissä siitäkin selvittiin ja ihania muistoja jäi. Terkkuja saareen. Terkuin, ellu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s