Kevät

Torni

Tänään oli Tornien taisto, lintuharrastustapahtuma, jossa kisataan siitä, mistä lintutornista ehditään tietyn ajan kuluessa nähdä eniten lintulajeja. Utössä ei ole lintutornia, mutta täällä on armeijan merivalvontatorni. Se oli nyt mukana tapahtumassa, ja kuten muuallakin, on yleisöllä vapaa pääsy kisapaikalle. Niinpä aika moni saarella olija kävi tänään joko pitkästä aikaa tai ihan ensimmäistä kertaa vierailemassa tornissa. Mekin kävimme ihan vain uteliaisuudesta – annoimme taitavampien hoitaa lintupuolen. Olipa hauska vaihtaa välillä näkökulmaa:

Tornientaisto1

Tornientaisto2

Olen tässä pari päivää tehnyt puutarhajuttuja. Siirtelen vähän kiviä niin, että koloihin saa yrttejä kasvamaan. Ollaan kärrätty kasvuenergiaa rannasta; rakkolevävallien alta löytyy hienoa ja ravinnepitoista multaa. Pikku puutarha-apulainen tekee hommasta ihan urheilua!

Tornientaisto3

Tornientaisto4

 

Tornientaisto5

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s