Ihminen ja luonto, Linnut

Punapäät

Kävimme kaupungissa nauttimassa lämmöstä, sekä toteamassa kaupoissa ettemme sittenkään tarvitsekaan tuota tai tuota… Teen aina listan asioista, joita pitää kaupunkireissulla hoitaa ja ostaa, mutta kummasti lista sitten reissun aikana kutistuu. Kun seison hyllyn edessä hikisenä katsomassa silmät vilisten kahtakymmentä erilaista sauvasekoitinta, huomaan yhtäkkiä, että voinkin oikeastaan jatkaa käsin survomista tai lainata sekoitinta tarvittaessa.

Rajuimmillaan yökötys iskee vaateostoksilla. Etukäteen kuvittelen yksinkertaisesti ostavani hyvät ulkoiluhousut tai lapselle kivan kesäpaidan, mutta todellisuudessa kangasmateriaalit tuntuvatkin sitten käteen kamalalta hötöltä, ja erilaiset polyester-retkut vyöryvät niskaan jokaisessa kaupassa. Kyllä me pärjätään vielä näillä vanhoilla…

Kuvassa lapsella on päällä Punainen Norsu -lippis (suomessa ommeltu kierrätyskankaasta) ja kavereilta peritty ihana anorakki jolle entinen omistaja on antanut nimen ”Nakkitakki”. Etenkin vaatteiden kohdalla olisi kiva pysyä mahdollisimman eettisissä valinnoissa, koska ”Meidän lapsi ompelee teidän lasten vaatteet” -meininkiä ei ole kiva tukea. Kuva on muuten otettu eilen, kun olimme tuossa kylänraitilla katsomassa punapäälepinkäistä. Hieno ja harvinainen lintuvieras!

nakkitakki

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s