Juokseminen, Kasvit

Flower…power!

flowerpower

Lieneekö kukista leijunut jotain päihdyttävää energiaa ilmaan, vai mistä juoksuhuuma? Ainakin olen onnekas, kun saan juuri nyt juosta mukavassa seurassa. Jos lenkkeily yksin tuntuu puuduttavalta, niin suosittelen kokeilemaan kaverin kanssa juoksemista! Aivan eri fiilis. Jos kaveri vielä sattuu olemaan kovakuntoisempi mitä itse, niin aina parempi! flowerpower3

Olen yrittänyt saada lönkyttelyyni vähän vauhtia, ja uskon, että toissapäivänä juoksemamme ”pyramidi-vetotreeni” antaa toivottua potkua. Hölkkälämmittelyn jälkeen juostaan 100m kovaa – 100m hiljempaa, 200m kovaa – 200m hiljempaa jne aina 400 metriin asti, sitten tullaan samanlaisin askelin takaisin sataseen. Näitä sarjoja voi sitten tehdä niin monta kuin jaksaa…! Tuntemuksista päätellen tämän pakko olla tehokasta!

flowerpower2

 

Ihanaa välillä irrotella ja ponkaista itsensä uudenlaiseen juoksutahtiin.

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Flower…power!”

  1. Huh huh! Mua et kyllä saisi kirittäjäksi, valittajaksi kylläkin!
    ”Voitaisko me mennä handelin terdelle syömään jäätelöööt…”
    Ihanat voikukat! Just niitä olen ihaillut pellot ja niityt täys ja ihmetellyt, kun jotkut niitä vihaa. No kyllä mäkin ne kitken kukkapenkeistä, mutta saa niitä silti ihailla.

  2. Voi Saila, et uskokaan miten lähelle totuutta osuit 😀 Pahimmassa läkähdysvaiheessa, tokan 300m jälkeisellä hitaammalla osuudella kun pystyimme pärskimään ulos pari sanaa, ne kuuluivat ”Tänään maistuis terassijäätelö” ”Joo, se on ansaittu!”….eikä se jäde edes sitten maistunut, mutta lenkin aikana on luvallista lahjoa itseään ihan millä tahansa 🙂

    Ja mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa: voikukat on niin kauniita! Pieniä aurinkoja! Ja musta on koomista, että joku on vaan joskus päättänyt, että ne on nurmikolle kuulumattomia. Siis miksi? Muistaakohan kukaan edes alkuperäistä syytä voikukkavihalle? Vai onko se vaan jäänyt elämään perusoletuksena, nyt kun on olemassa kaikki voikukkaraudatkin sun muut niitä vastaan käytävää taistelua varten 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s