Kesä, Ystävät

Ystävykset

Me onnekkaat saimme viettää täällä kokonaisen kuukauden ystävien seurassa! Samanikäiset lapset, ja äideillä yhteinen juoksuharrastus – mahtavaa! Yhdessä lapset ovat pöllyttäneet hiekkaa, tutkineet mönkijöitä ja maitokärryjä, kiivenneet rappusia, heitelleet kiviä mereen, syöneet voikukkia, mutustaneet retkirusinoita, ihastelleet koiria …ja tuhatta muuta asiaa – sillä kyllä tämän ikäiset ehtivät!

kaverit1

kaverit2

Eilen päivällä ystävät lähtivät takaisin oikeaan kotiinsa mantereelle. Illalla kun lähdin vielä lapsen kanssa ulos, viittoivat pienet kädet  innokkaasti kohti paikkaa jossa olimme leikkineet yhdessä iltaisin, ja suu hoki kaverin nimeä… Onneksi pian nähdään uudelleen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s