Kesä, Kylä, Ystävät

Siellä missä tapahtuu

heiniä2

Elämä saaristossa ei ole koskaan tylsää! Ihmisiä ja juttukavereita riittää ympäri vuoden, mutta etenkin kesäisin vauhti kiihtyy välillä ihan hengästyttäväksi. Utössä käy nykyään paljon vakiovieraita, sellaisia, jotka tulevat joka vuosi samaan aikaan piipahtamaan muutamiksi päiviksi tai viikoiksi. Kesällä näitäkin vierailijoita on tietysti eniten. Yllättäviä illanistujaisia, terassijätskejä ja kuulumisten vaihtoa on niin paljon, että niissä riittää sulateltavaa koko talveksi. heiniä3

 

Aina joskus joku kysyy minulta, että miksi ihmeessä asut siellä Jumalan selän takana. En osaa ottaa kysymystä tosissani, koska mielestäni tämä paikka ei ole mitenkään syrjässä. Päinvastoin, ihan ytimessä!heiniä1

 

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Siellä missä tapahtuu”

  1. Minustakin Utö on ihan ytimessä! Siellä on ihan hirtsulanpaljon porukkaa 😀 Suhteuttamalla väkimäärä saaren kokoon saadaan varmaan sama tiheys kuin Helsingin Kauppatorilla! Ahvensaaressakin on hirmuisesti jengiä tähän aikaan, mutta koska saari on paljon isompi ja metsäinen, ei se tunnu niin ruuhkaiselta, vaikka tiellä suriseekin koko ajan joku ajoneuvo ja kulkee joku porukka.

  2. Vaikka kaupungissa on paljon enemmän ihmisiä voi täällä piiloutua väkijoukkoon, eikä naapureiden kanssa tarvitse edes keskuztella. Toisin on Utössä siellä ei vaan voi ohittaa ihmisiä pelkällä tervehdyksellä. Se paikka vaatii erityistä sosiaalisuutta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s