Kesä, Melonta, Sää

Surffailijat

Melontaa on monenlaista. Voi lipua rauhassa rantaviivaa pitkin ja tutkiskella kallioiden muotoa ja vedenalaista elämää. Voi matkata tasaista vauhtia avoimen merenselän ylitse kohti kaukana siintävää saarta. Tai sitten voi istahtaa kajakkiin juuri silloin, kun mikään muu ulkopuuha ei tuulen vuoksi enää houkuttele. Olimme tässä yhtenä tuulisena iltana (niitä on ollut jo niin monta peräkkäin, etten edes muista mikä ilta se oli) leikkimässä aallokossa Utön länsipuolella. Ihmettelin vain, miten ihmeessä olen tullut pitäneeksi tuosta puuhasta jo parin vuoden tauon? Se kun on lähes hauskinta mitä tiedän! Tauon huomaa paitsi heikentyneissä käsilihaksissa myös siinä, että otin kameran (vedenkestävän pokkarin) liivin taskuun mukaan ottaakseni kuvia… Aika epärealistinen kuvitelma, että siinä kelissä pystyisi käyttämään kameraa! Sen vuoksi laitankin tähän yhteyteen täysin aiheeseen kuulumattomat kuvat iltakävelyltä, ettei ihan pelkäksi tekstiksi menisi!illalla1

Meloimme monta kertaa kauas ulos vasta-aallokkoon, ja surffasimme takaisin koulun lahteen. Ulospäin meloessa keskityin niin kovasti aina seuraavan aallon kohtaamiseen, etten edes huomannut käsilihasten polttelua, vaan tajusin sen vasta jälkeenpäin. Välillä aallot murtuivat suoraan kajakin kannen yli syliini. Melontakaverit nousivat ensin näkyviin, ja sitten taas katosivat kokonaan aaltojen taakse.

illalla2

Myötätuuleen kuljettiin vielä vauhdikkaammin. Ensin kurkin olan yli, ja kun sopivan näköinen aalto tuli näkyviin, odotin että se tuli kohdalle  ja aloin meloa niin paljon kuin ikinä jaksoin. Onnistuessani nappaamaan aallon avautui eteeni lähes päättymätön, kuohuva aaltoalamäki, jota pitkin kajakki kiisi itsestään! Huh, kajakkisurffaaminen on ihan mieletöntä!

We were kayak-surfing! Because it was impossible to take photos in such stormy weather, i’ll just show some pictures from a walk in the evening.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s