Juokseminen

Kohta kajahtaa!

ready

Päivät ovat kuluneet viimehetken valmisteluissa Vaarojen maratonia varten. Ei mitään hiilaritankkauksia, menen fiiliksen mukaan, ja koska ruoka ei erityisemmin maistu (kuten yleensäkin jos vähän jännitän), niin en pakolla ahda. Kunhan huomenna saa syötyä hyvin, ja lauantaina sopivan aamupalan, niin eiköhän se sillä mene. Ja eväillä.

eväät

Vaarojen maratonilla on kaksi vesipistettä, joten juomareppu kulkee selässä joka tapauksessa. Sinne mahtuu samalla sitten muutakin evästä (ei nyt sentään kokonaista sipsipussia tai banaaniterttua), sekä muita pakollisia varusteita, kuten ensiapujuttuja ja avaruuslakana. ”Kaikki ehjänä pois maastosta” on tapahtuman yleinen tavoite, eli mitä ilmeisimmin tärkeintä ei ole pinkoa uutta aikaennätystä…

Olisi ihanaa jos kohdalle sattuisi sellainen mahtava juoksupäivä, jolloin energiaa piisaa ja jalka nousee kuin itsestään. Näin aloittelijana en osaa vielä tarkoituksellisesti kerätä kaikkia ”hyvän juoksun” osatekijöitä yhteen juuri oikeaan päivään, joten sen osalta: tuurilla mennään! Mutta hyvällä tunnelmalla, se on pääasia! Jihaa!

Ready to Vaarojen maraton! I haven’t been eating any special way – the food on the photo is something I’m gonna have in my hydration pack during the race. As a beginner I’m not sure if I can combine all the important pieces to get a ”perfect run” , but maybe that’s not the main issue… This will be fun! Here we come!

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Kohta kajahtaa!”

    1. Kiitos, hauskaa pidin, vaikka jännitinkin enemmän kuin olisin ikinä uskonut. En mielestäni ole jännittäjätyyppi, mutta ehkä olen muuttunut..hassua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s