Ihminen ja luonto, Syksy

Surfin’

Kaikenlaisia hulluja täällä on. Joku herää joka aamu hävyttömän aikaisin katsomaan ja kuuntelemaan lintuja, joku treenaa tällä neliökilometrin kokoisella pläntillä pyöräilykisoihin, ja sitten on vielä nämä:

surffia2

 

Ihan mahtavaa! Kovalla etelätuulella tulevat surffaajat. He lähtevät sään mukaan, lyhyellä varoitusajalla, matkaavat tänne asti, ja pulikoivat märkäpuvuissaan tuolla alle kymmenasteisessa vedessä lähes koko valoisan ajan.

surffia3

 

Ja siis tämä on ihan järjetön ranta surffata! Hienot aallot, mutta ne törmäävät lopuksi joko näihin kallioihin, tai pitkään, matalaan kivikkorantaan, josta pilkistää veden korkeudesta riippuen ihan hirveitä yllärikiviä siellä sun täällä.

surffia4

 

Kaikista järjettömimmät jutut vaan ovat lähes aina niitä hauskimpia! Tätä olisi niin hauska osata. Mutta lupaan: täällä en opettele.

Strong southern winds, and the surfers are here! The waves are nice, but the shore is extremely dangerous – this place suits only for very experienced surfers! This is something I want to learn, but not here.

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Surfin’”

  1. Joo siltä se näyttää, mutta nämä tyypit näyttävät tietävän mitä tekevät 🙂 Tulin juuri ajatelleeksi myös, että täällä ei sentään ole haita… He ovat kertoneet kohtaamisistaan niidenkin kanssa…eli joku turvallinen puoli tässäkin rannassa 🙂

 1. Juu en kans alkais…….
  Mutta jokaisen on haetava onnellisuutensa ja hyvänolontunteensa siitä, mikä on sitä ominta…..
  Mulle riittää aika paljon vähemmän adrenaliinia tuottavat jutut noiden tunnetilojen saavuttamiseen….. suukko ja halaus vaikka noin niinkuin ensimmäisinä mieleentulevina asioina, toki nekään eivät ole itsestäänselvyyksiä meikäläisen arjessa……
  Mutta kukin tavallaan, toivottavasti Enkelit pitävät onnettomuudet loitolla :-)!

  1. Niin, kaikilla on erilainen adrenaliini”tarve”, se mikä yhdelle on extremeä ei vielä toisella tunnu missään 🙂 Mulla häviää tekemisen ilo siinä vaiheessa, kun oikeasti on jo todennäköistä että satuttaa itsensä…melonnassakin on mukava mennä aallokkoon ja kuohuihin, mutta ei mihinkään kivikkoon ilman kypärää. Pieni jännitys on kivaa, mutta esim.base-hyppy ei houkuttele 🙂

 2. Moi, meillä on tulossa uusi ”spotguide” surffareille, missä kerätään kaikki paikat missä voidaan surffata suomessa. Sulla on hyvät surffikuvat ja haluaisimme näyttää niitä sivulla ”www.nosecretspots.com”. Totta kai mainetaan mistä kuvat tulevat ja saat sieltäkin linkin tähän sivuun.

  1. Ai sellainen opas on tekeillä 🙂 Kyllä sopii hyvin tuo ehdottamasi kuvien käyttö. (Vaikka hämärässä ja kovassa tuulessa napattujen kuvien laatu ei ihan priimaa olekaan ;))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s