Eläimet, Kylä, Syksy

Marraskuun ensimmäinen viikonloppu

kalakisa1

kalakisa2

Kesäpässimme ovat viettäneet elämänsä varsin tyytyväisinä, luonnollisessa ympäristössä, monen ihmisen hellässä hoidossa. Nyt niiden elämä myös päättyi mielestäni niin hyvin kuin se tapettavalla eläimellä voi päättyä: nopeasti, stressittömästi ja kunnioittavasti. En osaa kuvitella parempaa (ja eläinystävällisempää!) teurastajaa, kuin hänet, joka tänne yleensä tulee tämän työn tekemään. Silti tämä herättää aina vähän sekavia tunnelmia. Ei jotenkin tunnu ihan reilulta ensin hoitaa ja ruokkia eläimiä ihan kuin mitään taka-ajatusta ei olisikaan, ja sitten yhtäkkiä…!

Mahtui viikonloppuun myös hauskempia tapahtumia, kuten vuosittaiset kalastuskisat. Tällä kertaa olin mukana vain yleisönä. Aamu oli kaunis, ja starttaamassa oli monta toiveikasta venekuntaa. Osa ei näy tässä kuvassa. kalakisa

Kisan voitto ratkaistaan saaliin kokonaispainon mukaan. Tällä kertaa voittajajoukkue oli onnistunut pyydystämään kohtuullisen kookkaan hauen, joka taisi olla ratkaisevan painava… Onnea!

Pääsimme illalla tytön kanssa mukaan Halloween-juhlaan, jossa lapset saivat mm. etsiä pimeisiin huoneisiin piilotettuja karkkeja taskulamppujen avulla. Vaikka tyttö ei vielä karkkeja olekaan maistanut, oli etsiminen silti hauskaa, ja muutenkin hän ilmiselvästi nautti isompien seurasta ja juhlatunnelmasta!

A weekend with mixed feelings: we butchered the sheep, were in the audience of the annual fishing competition, and went to a nice Halloween-party!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s