Ihminen ja luonto, Syksy

Talvea varten

Kai se on tämä asteittainen pimeneminen, mikä saa ajattelemaan….valoa. Huomaan alkavani kiinnittää huomiota kaikkiin valoihin, ja yritän päivän aikana imeä jokaisen valonsäteen talteen. Varustautumista talveen!valo1

 

Huomasin, että aika samaa rataa käyvät ihmisen tuntemukset vuodesta toiseen: kirjoitin valosta myös viime marraskuussa, tämän blogin ensimmäisessä artikkelissa. Mutta minkäs teet, se vain käy niin korostetun tärkeäksi tässä vaiheessa vuotta! valo2

 

Jollain tapaa on ihana olla todistamassa päivän alkua ja loppua, auringonnousuja ja -laskuja, ilman että yöunet jäävät muutaman tunnin mittaisiksi. Kesä on kaikessa ihanuudessaan niin pirun hektinen, että tämä hämärämpi aika kallisarvoisine pienine valonsäteineen on taas ihan yhtä tervetullut, kuin aina ennenkin.valo3

 

November. When there is not too much of light left, you just need to collect and save each sun ray of the day. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s