Ihminen ja luonto, Kasvit, Syksy

Sisätiloihin…

Olemme viettäneet muutaman päivän tiiviisti kotona. Lapsen flunssa ja kylmät tuulet eivät ole hyvä yhdistelmä, joten on ollut pakko sulkeutua sisätiloihin, jopa pääkopan hajoamisen uhalla. Mielestäni neljän seinän sisällä on oikein hyvä säilyttää ja huoltaa tavaroita, syödä, sekä nukkua (nämä kaikki voi tietysti olosuhteista ja fiiliksestä riippuen tehdä myös ulkona), mutta siihen se melkein jääkin… okei, myös lukeminen ja kirjoittaminen on hauskempaa lämpimässä. Mutta noin yleisesti ottaen ulkona on kivempaa, ja jos koko päivän viettää sisällä, on olo aika nuhjuinen. Pieni iltakävely laiturille voikin pelastaa paljon!

kutterit1

 

Rosmariini on selvästi aiheesta eri mieltä kanssani. Koko kesän ruukussa, yrttipenkin kupeessa majaillut rosmariini näytti jokin aika sitten niin märältä ja viluiselta, että päätin nostaa sen sisälle. Keittiön ikkunalla pari päivää majailtuaan se puhkesi onnessaan kukkaan!

rosmariini

 

We’ve spent a couple of days inside, because of the flu. I prefer outdoors, but the rosemary doesn’t: I took her inside some days ago, and now she is in blossom!

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Sisätiloihin…”

  1. I feel your pain… Nimim. jo noin 5 viikkoa flunssassa, eikä ilmeisesti vieläkään ota parantuakseen.
    Jo kaks päivää neljän seinän sisällä on mulle liikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s