Ihminen, Kaupungissa

Kirppisjengiä

Kävin myymässä pieneksi jääneitä lastenvaatteita kirpputorilla. Tavaroista saisi varmasti paremman hinnan myymällä ne yksitellen esimerkiksi huuto.netissä, mutta kyllä itsemyyntikirppiksellä vaan on ihan korvaamaton tunnelma! Siellä aamuhämärissä vaeltelevia ihmisiä on hauska katsella. Jotkut ovat tuttuja jo monen vuoden takaa: nainen, joka tulee ensimmäisenä kysymään ”Onko hajuvesiä tai koruja?”, mies joka skannaa nopeasti kaikki pöydät läpi etsien kirjoja, ja jos löytää, tutkii niitä varovaisesti valkoiset hanskat käsissään. Yksi miekkonen, jolla on propellilippis, ja joka kerran osti meiltä megafonin. Värikästä sakkia!

Eräs keräilykortteja ja lp-levyjä kysymään tullut mies jakoi kanssani vähän kalajuttuja. Hän oli eilen saanut yli kahdeksankiloisen hauen. Sain kuulla erikoisen kalareseptin: ”Haukea ja raidallista sianlihaa vuokaan kerroksittain. Suolaa, pippuria, vähän vettä. Sitten tunti kahdessasadassa ja kaksi tuntia sadassa asteessa”. Huuto.netissä olisi tämäkin jäänyt kuulematta. Tosin olisi mies voinut netissäkin ”jakaa” reseptin, josta minä olisin sitten voinut ”tykätä”. Mutta se ei kai olisi ihan sama juttu.

Sijoitin tietysti osan tuotoista (tarkalleen ottaen yhden euron), koska löysin lapsuudesta tuttuja joulukoristeita. Nämä puiset linnut sopivat myyjän mukaan myös vaikkapa pääsiäiskoristeluun – aika kätevää, että eivät ole liian jouluisia 🙂

linnut1

 

I was selling some clothes on the flea-market, and met – as usual – interesting people there. Then I bought these little wooden birds (6 birds for 1€) for our Christmas-decoration.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s