Kaupungissa, Retket, Ystävät

Kreisimatka?

Mitä tulee mieleen ilmaisusta ”Tyttöjen reissu Tukholmaan”? Minulle palaa automaattisesti silmiin kuvat laivamatkoista iltavuorolla tietysti pelkillä kansipaikoilla (koko yönhän voi tanssia), kymmenet merkkiliikkeiden sovituskopit, ja monta kiiltävää paperikassia täynnä shoppailun huumaa. No, ajat muuttuvat, onneksi!

Tällä kertaa tyttöjen matkalle lähdettiin kahden aikuistuneen tyttösen, yhden alle yksivuotiaan, ja yhden alle kaksivuotiaan voimin. Bonuksena ”tää on jostain syystä viimeaikoina herännyt huutamaan öisin”-lausahduksia, liian paksut talvivaatteet kaikilla, rattaat jotka eivät mahtuneet hytin ovesta sisälle (vaikka olisivat mahtuneetkin, eivät ne olisi sinne toisten rattaiden kanssa mitenkään päin sopineet), ja koko tätä hasardiasetelmaa uhmaava huumorimieli.

Kameraan ei todellakaan ole tallentunut kauniita asetelmia täydellisistä leivoksista täydellisessä kahvilassa, tai muutakaan sellaista ihanaa idylliä ja rosoa millä matkoja kuuluisi hypettää. Lasten kanssa matkatessa suurta tyydytystä tuottivat hyvin simppelit onnistumiset. Ei haittaa, ettei löydetty kaupungin parasta ravintolaa, vaan riitti että löydettiin ruokapaikka, jonne rattaat mahtuivat. Ei tarvinnut päästä cooleimpaan yökerhoon, vaan juhlaa oli se, että lapset nukahtivatkin ennakko-odotusten vastaisesti tosi nätisti. Ja että me jaksoimme joka ilta höpöttää tyttöjen juttuja ihan liian myöhään.

Pieni fudisfani unelma-aamupalalla sporttibaarissa:

SAMSUNG

 

Junibackenissa, Astrid Lindgrenin satumaailmassa, kävin ensimmäistä kertaa. Se oli ihana paikka! Sopivaa tekemistä löytyi näinkin pienille.

tukholma2

 

Ihailimme tätä ruotsalaista mentaliteettia: vaikka lopputulos ei olisi ihan priimaa, on positiivinen asenne ja yrittäminen kuitenkin tärkeintä..!

 

tuhkolma1

 

 

Ihan hirmukivaa käydä tällä tavoin tuulettumassa, ja huomaamassa, kuinka hauskaa lasten kanssa on reissata!

tukholma4

 

We girls went to Stockholm for a couple of days, and noticed how fun it is to travel with children. Maybe a bit new attitude is needed 😉

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Kreisimatka?”

  1. Voih….. mä niin näen teidät ahtautumassa/survoutumassa siitä hytin ovesta….. IKÄVÄ teitä molempia <3!

  2. Uskon, että näet juuri niinkuin se tapahtui 🙂 Voi apua, oli siellä muitakin näitä tilanteita, esim. kun yritimme saada matkalaukkusäilöä toimimaan (niissä oli sitten oikeasti joku vika) ihan hikisinä, toisella lapsella oli todellinen tarve päästä vaipanvaihtoon, ja toinen juoksi läpi kaikki aukiolevat laukkusäilöt…ja löysi sieltä jonkin lapun, jota kävi tarjoamassa jokaiselle ohikulkevalle siellä aamuruuhkassa sillä aikaa kun me ähisimme niiden perhanan luukkujen kimpussa…ja lopuksi huomattiin, että se lappu oli tietysti jokin ”Jeesus pelastaa”-esite 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s