Ihminen ja luonto, Talvi

Yksi aamupäivä

sumukävely4

Lauhaa ja kosteaa hiihtolomaa! (Mietin, provosoivatko uutistenlukijat tahallaan katsojia, vai ylireagoinko aina itse. Eilenkin yksi puhui Suomen ”surkeasta” talvesta…! Apua, sää nyt on mikä on, eivät nuo ilmamassat tuolla liiku minkään kalenterin mukaan! Kyllä sitä itse pitää mitoittaa tekemisensä sään mukaan, eikä yrittää toisinpäin – se ei onnistu! Kannattaa ehkä kalenterin sijaan katsoa ikkunasta ulos, ennen kuin laittaa sukset jalkaansa!) Kävelimme yhtenä aamupäivänä niityn rantaan.

sumukävely3

Meri oli vetäytynyt jonnekin kauas sumuun. Keskityin vähäksi aikaa kuvaamaan. Sillä aikaa:sumukävely2

Kiipeilimme hetken, ja laskimme liukkailta kallioilta pyllymäkeä. Jo alkumatkasta juotu eväspillimehu antoi voimia kävellä toista kautta kotiin asti. Matkalla näimme rantavedessä ruokailevia joutsenia ja sinisorsia. Heinä näytti ihanan pehmeältä.

sumukävely1

Warm winter is not a bad winter. These photos are taken on a morning walk, on one of these foggy days.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s