Kaupungissa

Kotona jälleen

kotonataas

Kaupunkireissun reput ja nyssäkät on purettu, ja muu perhe nukkuu kotiutumis -uniaan. Mies lähti Turusta kolmelta yöllä pyöräilemään, jotta ehti ajoissa Pärnäisiin ja laivan kyytiin. Me lähdimme sentään vähän myöhemmin, mutta kyllä aina kotiintulon jälkeen uni maistuu. Etenkin keväisin tulee tehtyä  aina sama huomio: onpas täällä hiljaista! Kaikesta tuulesta ja kohinasta huolimatta. Pitkän viikonlopun aikana kävelimme pariin otteeseen kauppoihin ja keskustaan, ja siinä noin viiden kilometrin matkalla oli pitkiä pätkiä, jolloin sovittiin että ei jaksa huutaa tuon autometelin ylitse, jutellaan vasta tuolla seuraavassa puistossa…

Palaan pian kirjoittelemaan lisää intensiivisestä viikonlopusta!

Home again! Sweet silence…

Mainokset

1 vastaus artikkeliin “Kotona jälleen”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s