Ihminen ja luonto, Kevät, Sää

Tutun maiseman ilo

levämatto0

Toisinaan ihmiset kysyvät, että eikö saman pienen maiseman tuijottamiseen kyllästy. Kun saarella on pinta-alaa vain puolisentoista neliökilometriä, käyvät lenkkimaastot tietenkin tutuiksi. Mutta ei, eivät tylsiksi.

levämatto1

Maisemahan muuttuu oikeasti koko ajan, kun tarkkaan katsoo! Eilen lähdin vinkistä katsomaan Itäniityn rantaan tätä vihreää levämattoa. Enpä ole siellä koskaan tällaista nähnyt ennen. Ja pian se on jo poissa – kenties oli jo tänään.

levämatto4

Sometimes people ask me ”Don’t you get bored looking at the same views all the time?” This is a small island, but no, the environment is not boring. It changes all the time! Yesterday I went to look at this green seaweed -mat, never seen it here before. And soon it is gone!

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Tutun maiseman ilo”

  1. Onpa hieno! En ole minäkään nähnyt sitä tuollaisena. Vieläköhän ehtisi?

    1. Ehditkö? En käynyt katsomassa, miten kauan levä pysyi paikoillaan. Pieni veden nousu olisi ainakin riittänyt heti muuttamaan tilanteen. Samoin muutokset tuulessa…Tällaiset ilmiöt ovat väliaikaisuudessaan niin kiehtovia 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s