Ihminen ja luonto, Kevät, Sää

Kesäyössä

Täällä on niin tyyntä, ettei siinä ole enää mitään järkeä! Toissailtana merenpinta oli jo ihan sileä. Kävin saunasta uimassa, enkä ehtinyt edes paleltua matkalla rantaan!

pääsiäinen1

Löhösin ystäväni kanssa hänen mummolansa vintillä yöllä kahteen asti. Juteltuamme universumin järjestykseen hipsin kotiin pimeän kylän läpi. Taivas oli kirkas, silmät tottuivat pimeään nopeasti, enkä viitsinyt pilata kauneutta taskulamppua sytyttämällä. Oli täydellisen tyyntä ja hiljaista. Vaikka lämpöasteita oli vain muutama, voin vaikka vannoa, että yö oli kesäisempi mitä monet kesäyöt!

Aamulla herätessäni seitsemän jälkeen tytön hihkumiseen mieheni kysyi, mihin aikaan olin tullut nukkumaan. Kerroin, että juttelun venymisen seurauksena vasta puoli kolmelta. Hän naureskeli, että joo, voihan sitä noinkin yönsä viettää. Ja lähti itse seuraavaksi yöksi pyörän selkään, toteuttamaan ”auringonlaskusta auringonnousuun” -teemalenkkiään. Mietin vain, että kenellä tässä on varaa naurahdella toisten yönviettotavoille..?

It’s so calm, that I can’t even believe it any more! On Friday I walked home after 2 o’clock in the night, because we talked with my friend so much we forgot to watch the clock. It was a dark, calm, quiet and beautiful night, and I thought ”This is a 100% summernight!”  My husband laughed in the morning when he heard when I had come to sleep, and said ”Well, one can spend his night like that, too..!”  But last night he spent the whole night on his bike, because he wanted to ride ”from sunset to sunrise”, which meant 9 pm to 6 am. So I don’t really know who of us should be laughing for who..!

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “Kesäyössä”

  1. Te olette molemmat yhtä hulluja 😀
    Aah, voin vain kuvitella. Ihanaa tämä tyyni sää on ollutkin! Mutta se ja vielä Utössä ❤ En keksi paljon mitään hienompaa!

    1. Joo, meillä jokaisella on kai hullutuksensa…:) Niin, täällä suuri osa tyynen sään ihanuudesta tulee varmaan siitä, että se on niiiin harvinaista herkkua 😉

  2. IHAN PARAS TAPA VIETTÄÄ YÖTÄ! Joskus tekee hyvää jutella juuri keskellä yötä 🙂

    1. No niin on! Ja tietyt jutut vaativat ympärilleen pehmeän hämärän, ennen kuin niistä edes aletaan puhua. Ehkä lievä väsymys myös antaa jutuille oman mausteensa 😀

    1. Heh 😀 Hän teki hieman supistettua lenkkiä jättäen Itäniityn polun pois (mikä olikin onni, koska alueella oli telttailijoita – he olisivat joutuneet muuten koko yön kuuntelemaan soran rahinaa pyörän renkaiden alla), joten kierroksia tuli kuulemma 32. Kilometrejä 140.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s