Girl power!, Ihminen, Kesä

Tunnetko?

Flunssahuuruiset kesäterveiset! Kesätukka, kesämekko ja kuumat kadut – kyllä! Parina viime vuonna olen ollut vähemmän fiiliksissä kesästä, se on ollut joko hikistä raskauspahoinvointia, hikistä imettämistä, tai hikistä univelkojen maksamista, mutta nyt ilmassa on villi tuoksu!

Jokunen vuosi sitten valvoin koko kesän. Tein hulluna töitä, todistin auringonnousuja suoraan työpäiväni päätteeksi, enkä vieläkään malttanut mennä nukkumaan. Mieluummin puhuin äänen käheäksi jostain elämää suuremmasta aiheesta tai hyppäsin uimaan vaatteet päällä. Söin lounaaksi hedelmäkarkkeja, iltaruuaksi pastaa tai siideriä. Epämääräisen torkauduksen jälkeen nautin aamupalaksi maitokahvia ja dallaspullia – jos tarkkoja ollaan, niin niitä dallaspullien keskiosia. Tanssin klubilla, jossa jo sisään astuessa oli niin kuuma, että mekko liimaantui ihoon, eikä ketään haitannut. Tuon kesän soundtrackini oli Maija Vilkkumaata:

Kesä
eikä mitään tekemistä
kaupunki nöyränä sylissä
sormissa tuoksuu tupakka
sun nauru on vieras ja ihana

Hmm, nyt ulkona ja sisällä on tuttua sähköä! Tunnetko?

 

Summer is coming, and – even if I have a horrible flu – I can feel its wild smell in the air!

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Tunnetko?”

  1. Oi niitä aikoja kun pystyi juhlimaan neljä päivää putkeen, olematta väsynyt. Oi niitä aikoja kun Valion nougat tuutti ja yhteysaluksen saapuminen kuuluivat olennaisena osana kesälomaan. Oi niitä aikoja kun päivään kuului olennaisena osana istuminen erään laiturin päässä ja moikkaaminen jokaiselle ohikulkijalle.

    Pitäisköhän tänä kesänä kokeilla vaatteet päällä uimista keskellä yötä?

    Ps. Dallaspullan idea on juuri se keskiosa, muutenhan se olis vaan pulla. Ymmärrän siis oikeen hyvin miksi se keskisosa oli paras aamupala…

  2. Kyllä, vaatteet päällä yöuinnille – se on nyt tällä sovittu!! Niin ja siis miksi hitossa syödä tylsää pullaa, kun se kreemi on niin hyvää? Joskus ihmisellä vaan on sellainen tilanne, että täytyy valkata vain rusinat, tai siis kreemit, pullasta! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s