Ihminen, Kaupungissa, Kesä, Lapset, Retket

Lomamatka

Kävimme parin päivän reissulla ihan vaan Turussa, mutta ah miten tavallinen matkakin muuttui lomaksi, kun matkusti ilman henkilöautoa! En yhtään nauti autoilusta, se on hankalaa, ja siinä koko matkustamisen romantiikka kutistuu ankeaksi siirtymäksi paikasta toiseen (asennevamma, jolle en ole koskaan yrittänyt edes tehdä mitään). Etenkin lapsen kanssa matkustaminen on paljon hauskempaa, jos hänen ei tarvitse olla jossain yksin sidottuna istuimeensa, vaan voidaan oikeasti keskittyä yhdessä matkustamaan.

Kun laiva saapuu Pärnäisiin, alkaa yleensä jostain syystä hirveä kiire, kun tavarat pitää saada äkkiä autoon, jotta ehtisi heti ensimmäiseen mahdolliseen lauttaan. Nyt ei ollut kiirettä, bussin tuloon oli vielä tunti. Kävimme ostamassa kioskilta mustikkakeittoa ja grissini-tikkuja, joita popsimme rannassa. Heittelimme kiviä veteen.

passenger1

Puolentoista tunnin bussimatkan aikana kävimme kaksi kertaa ulkona verryttelemässä (Nauvossa ja lautalla), laskimme mm. tienvieressä näkyviä kylttejä sekä heinärullia, keskustelimme sivistyneesti (?!) bussissa istumisesta/seisomisesta, juttelimme naapuripenkin Timon kanssa, ja söimme loput grissinit. Hauska matka!

We went to Turku by ferry and bus. I was very happy, because I don’t like driving a car at all! I can enjoy traveling a lot more when I don’t need to concentrate on driving. On our 1,5 hour bus-trip we counted things we saw outside, chatted with Timo (a man who was sitting next to us), and ate lots of grissini-sticks. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s