Ihminen ja luonto, Juokseminen, Kesä

Kesälenkkeilyä

kesätreenejä

Heräsin tytön inahdukseen tässä yhtenä yönä kahden aikaan. Hän nukahti samantien uudelleen, mutta minulle hyökkäsi työasiat mieleen: ”Munia! Apuaaa, olenko muistanut tilata tarpeeksi kananmunia?!” Ei auttanut muu, kuin hipsiä tietokoneelle tutkimaan tilausvahvistuksia. Sain onneksi huokaista helpotuksesta, mutta adrenaliini jäi virtaamaan kehoon, ja pyörin sängyssä ihan pirteänä. Neljältä puin lenkkivaatteet päälle, ja kähisin miehelleni, että älä ihmettele, lähden vähän juoksemaan…

Juokseminen kesäisessä luonnossa ennen auringonnousua oli ihanaa! Tuohon aikaan vuorokaudesta aistitkin ovat niin auki, että kaikki tuntuu vahvemmin. Niityllä viileä ilma pyyhki ihoa, linnut heräilivät, ja askelet osuivat pehmeästi maahan. Kun huomasin, että juoksu kulki, päätin mennä 10 km mahdollisimman kovaa. Pääsinkin sen loppujen lopuksi alle 52 minuuttiin, mikä taitaa olla uusi ennätykseni, siis maastossa ja paljasjalkatossuilla.

kesätreenejä2

Lenkkisoundtrackina päässäni pyöri Jujun kesäbiisin ”Hullu” sanat: ”Oon avoin mielen säästäni, avoimesti sekaisin päästäni, siks kai oon niin huoleton, tiedän olevani kuolematon…”

Summer in Finland, the midnight sun and a lot of work can cause weird symptoms…I made my new record on 10k (barefoot running) a couple of nights ago, at 4 o’clock (am). 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s