Girl power!, Juokseminen, Sää, Syksy

Nopsajalat

aaa1

Kirjoitan nyt loogisesti tähän tämän aamuisen lammaskuvan alle juoksemisesta. Juoksulenkeille en ota kameraa mukaan, ja vielä vähemmän tulee mieleen pyytää jotakuta toista kuvaamaan kun juoksen. Eli juoksukirjoitusten kuvamateriaali poikkeaa tekstistä, mutta onneksi pettämättömän tyylikkästi…!

Näyttää siltä, että tänä vuonna en sitten osallistunut muuta kuin yhteen juoksutapahtumaan, Saukonojan hölkkään silloin keväällä. Kaikki muut tapahtumat ovat olleet joko väärään aikaan tai liian kaukana, joten olen tyytynyt harjoittelemaan. Se onkin ollut mielenkiintoista: lenkkejä on kertynyt vain 2 (max 3) viikossa, mutta vauhti on kasvanut kuin huomaamatta. Kiitän paljasjalkakenkiä ja arkiliikuntaa. Sekä hiljattain aloittamaani Yin-joogaa. Se on mukava ja helppo joogamuoto, sopii kaikille, suosittelen! Ei tarvitse käydä kursseja opetellakseen oikeita hengitystekniikoita, tai muistaa monimutkaisia asanasarjoja. Venytysasentoihin vain mennään, rentoudutaan, ja jäädään viideksi minuutiksi hengittelemään. Vetreyttää ja rauhoittaa mukavasti!

aaa2

Parahimman treenikaverini kanssa teimme hullun lenkin toissapäivänä: 42 minuuttia, keskivauhti 5’23. Kolme kilometrin vetoa, joissa vauhti 4’15-4’40. Mutta: keskituuli 17 m/s, puuska 20 m/s – hitto!

I don’t take photos when I run, so here’s some text about running and  some pictures from this morning. I have only been running 2 (max 3)  times a week, but thanks to the barefoot-shoes and Yin-yoga, I’m now faster than earlier. Some numbers from our jog on saturday: 42 min, avg speed 5’23.  3 x 1km with speed 4’15-4’40. But: wind 17 m/s, gusts 20 m/s – damn!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s