Girl power!, Ihminen, Ihminen ja luonto, Juokseminen

Nainen joka juoksee

fivefingers2

Hihittelin eilen illalla ennen nukkumaanmenoa, kun katselin mieheni lenkkivarusteita pesukoneen päällä. Siinä ne olivat, siististi viikattuina, tarkkaan sään ja lenkkivauhdin mukaisesti valittuina, ja varmaan pukemisjärjestykseenkin aseteltuina.  Meitä on tässä taloudessa kaksi hyvin erilaista lenkille lähtijää. Toisella on niin varusteet kuin lenkkiä edeltävät ruuatkin valmiiksi mietitty ja järjestelty. Minulla ei. Kuljen ympäri taloa etsimässä vaatteita, ja puen niitä päälleni sitä mukaa kun löytyy. Sukat vaatekaapista, paita pyykkitelineeltä, hiuspanta lastenrattaiden alaosasta, housut siltä henkarilta missä teoriassa säilytän kaikki lenkkivaatteet. Nappaan jotain kuivattua marjaa tai hedelmää kiireesti kitaan, ja lähden ovesta ulos.

Yhteistä meille on se, että molemmat juoksemme fiiliksen mukaan.

fivefingers

Nyt juoksentelen uusilla Five Fingerseilläni, jotka päädyin ostamaan, kun ne sai puoleen hintaan. Olen niin innoissani, näillä on ihana juosta (älkää antako ulkonäön hämätä)! Kylmällä ilmallakaan varpaat eivät palele, kun pääsevät liikkumaan niin hyvin, ja tasapaino on näillä liukastelukeleillä paljon vakaampi mitä muilla kengillä.

P.S. Pauliina Rauhalan Taivaslaulu hurmasi minut viimeistään luvussa, joka kuvasi juoksemista: ”Kaikkein vapain on nainen joka juoksee. Tietää itse matkansa, antaa tuulen tuulla ja lumen sulaa kasvoilleen.” 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s