Ihminen ja luonto, Stand Up Paddling, Talvi

Jalat taas tukevasti…

joulusup2

Lauantaina maailmani palaset loksahtivat paikoilleen, ja sain itseni juurrutettua tukevasti takaisin universumiin. Aurinko paistoi, tuuli tyyntyi, ja pääsin taas laudalle.

jouluSup1

Kaikki väsymys ja stressi suli heti, kun tunsin taas laudan hiljaisen keinunnan jalkojeni alla. Oikeastaan onnellinen kihinä alkaa aina jo siinä vaiheessa, kun puen kuivapukua päälleni – rakastan jopa sen tuoksua! Siihen assosioituu niin paljon hienoja hetkiä, avaria kevätaamuja ulkoluodoilla, riemukkaita kajakkisurffeja, seikkailuja.

jouluSup3

Nyt vesi oli korkeammalla kuin koskaan aiemmin suppaillessani. Ylitin monta ”nurmikkoa” sekä kiviä, jotka normaalisti näkyvät kareina veden pinnalla. Aluetta paremmin tunteville tiedoksi: Sandfladaniin pääsi sisään itäkautta! Muistaakseni kerran aiemmin olen mennyt, silloin kajakilla.jouluSup4

Kotimatkalla tuuli nousi jo uudestaan, ja sain painaa tosissani eteenpäin. Mikäs sen parempaa!

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Jalat taas tukevasti…”

  1. Ihan älytöntä ! Tuollaisia kuvia joulukuussa😀 Meillä täällä pohjoisessa pakkanen -20 ja lunta 40 cm. Ei voi käsittää…😄

    1. Täältä käsin taas tuntuu ihan käsittämättömältä ajatella, että jossain oikeasti ON lunta 🙂 Ja talvi. Se on ihana ajatus! Täällä joulukuu on vain harvoin valkea… Mutta säätila nyt täytyy ottaa sellaisena, kuin se tulee, ja kannattaa tehdä sitä, mikä siihen säähän parhaiten sopii 🙂

  2. Joo, tämä aika vuodesta teettää varmaan suurimmat maisemalliset ja ilmastolliset erot pohjoisimman ja eteläisimmän Suomen välillä! Mut onkos nuo nyt sitten niin tukevalla alustalla nuo jalat…. 😉 ….? <3.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s