Ihminen, Kevät

Smooth

smooth1

Kävin pienellä kaupunkilomalla ihan yksin. Istuin kahvilassa, jossa oli pöytiintarjoilu. Näin ikkunan ulkopuolella toisiaan valokuvaavia turisteja, kuulin pätkiä naapuripöytien keskusteluista. Ei tarvinnut ottaa kantaa mihinkään, vastata, reagoida, olla mitään mieltä mistään. Yövyin hotellissa, joku korjasi aamupalatiskini, matkustin bussilla enkä tehnyt matkalla mitään. Ihanaa.

Välillä asiat loksahtavat kohdilleen juuri siksi, ettei itse ole niitä koko ajan säätämässä. Joskus tein ulkoisia muutoksia ihan tauotta: muutin sisustusta, värjäsin hiukset, ostin uuden asunnon ja myin sen, vaihdoin työpaikkaa, ostin uudet kengät…eikä sisälläni mikään liikahtanut. Ei ehkä ehtinyt?

Talvi alkaa väistyä kevään tieltä, valo sen paljastaa…

smooth2

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Smooth”

  1. Oi tuo ihana Valo <3! La täällä kaupungissakin on jo jonkin aikaa kuullut, kuinka linnut heräävät kevääseen….. mustarastas on ihan suosikki tämän viserryshiljaisuuden jälkeen. Heti kun on telttakelit (mulle tarkoittaa nykyään mukavuudenhaluisesti sitä, että yölläkin n. 10 astetta), voisin tulla taas vierailulle. Olisi ihana kyllä nähdä jo ennen noitakin kelejä. Laittakaa viestiä, kun olette maisemissa, niin singahdan moikkaamaan <3!

  2. Sykähdyttäviä kuvia ja tärkeitä, pieniä oivalluksia, jotka loppujen lopuksi ovatkin niitä perustavimpia. Ehkä minäkin nyt keitän teetä ja kävelen kuppi kädessä ulos pehmeään kevätsumuiseen puutarhaan, sen sijaan että jatkaisin niska jumissa ensi viikon, kuukauden ja vuoden (kas kun ei vuosisadan) kalenterini kauhistelua ja kiihkeää sähköpostittelua. Kiitos, että taas kerran muistutat siitä, kuinka mainiota elämä oikeastaan on, heti kun sille antaa tilaisuuden!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s