Ihminen ja luonto, Kevät, Meri, Stand Up Paddling

Toukokuu, olet tervetullut!

Pesin tyttäreni toppahaalarin tänään. Kiitos vaan haalari kuluneesta seitsemästä kuukaudesta, pidettäisiinkö nyt pieni tauko? Ihan keväältä jo alkaisi tässä tuntua!

Toukokuu alkoi pienellä iltapäiväsuppailulla eteläpuolen mainingeissa. Oli jo tyyntä, mutta vanhojen maininkien jatkuva jylinä sulki minut omaan turvalliseen äänimaisemaansa. Siellä pauhun keskellä ei juuri muita ääniä kuule, mikä on aika vapauttavaa. Sain taas tosissani tasapainoilla, jotten lentäisi laudalta. Tiukimmissa paikoissa laskeuduin polviseisontaan melomaan.

Etelään kurkottavien matalien kallioiden pinta höyrysi auringon lämmössä.

 

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Toukokuu, olet tervetullut!”

  1. Olet kyllä semmoinen sissi! Uh-huh, en halua edes ajatella, miten jääkylmää merivesi on…
    Voi apua, 7 kuukauden toppahaalarikausi! Ihan siperiaa. Käsittämätöntä!

  2. Saila, mulla on siis aina kylmänä kautena kuivapuku päällä, eli sen kanssa ei kylmä vesi haittaa 🙂 Kaatuminen tuolla yksin tuntuu vain muuten vähän sellaiselta…”vältettävältä” asialta, vaikka mitään todellista vaaraa ei siis pitäisi olla.

    Joo ihan käsittämätöntä että joutuu käyttämään talvihaalaria näin pitkään! Come on! Ja juuri tuossa maata kuopsutellessani tajusin, kuinka äärimmäisen myöhään tänä vuonna teen näitä kevätpuuhia… Miten sulla? Soutuveneeseen en ole vielä koskenutkaan, kuka tuolla pakkasessa jaksaa hioa… Mutta vuodet ovat erilaisia, ja vielä erilaisemmiksi kaiketi muuttuvat tässä ilmastonmuutoksen myötä…Saa nähdä!

  3. Hei Loistoluoto ja Sailakin, molempia teitä kaivattiin eilen kokouksessa ❤ Suppailu ja maininkien jylinä kuullostavat niin… eksoottiselta. Mutta talvihaalareista olisin valmis luopumaan minäkin. Meidän kevään uhmaajat jättivät talvitakit jo jokin aika sitten, mutta siitä seurauksena onkin perheeseen tarttunut sitkeä kevätflunssa. Toivotaan että kohta taittuu…

  4. Hei Laura! Tapasimme eilen Hytti nro 6:ssa ja tulin nyt ensimmäistä kertaa lukemaan blogiasi. Todella ihania kuvia ja tunnelmia, joita tulen tosi mielelläni lukemaan lisää jatkossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s