Ihminen ja luonto, Kevät

Välillä vaaleansinistä

Kevään vihreä vyöry: aurinko saa koivunlehdet loistamaan, lammashaka pursuaa tummanvihreää, maasta nouseva tuoksukin on vihreä. Elämän voimaa on joka puolella niin paljon, ettei se tunnu mahtuvan minnekään – eikä sen tietysti kuulukaan, vaan sen tehtävänä on levitä, ryöpytä, kasvaa…

Yllätyksekseni kamerastani löytyi kuitenkin rauhallisempia sävyjä. Ehkä olen tiedostamattani yrittänyt hakea tähän kiihkeään vuodenaikaan mukaan ripauksen seesteisyyttä.

 

 

 

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Välillä vaaleansinistä”

  1. Tänä keväänä luonto tuntuu puskevan vauhdilla läpi, kaikki vihreän sävyt samaan aikaan. On ollut niin kylmää että pitää ottaa menetetty aika takaisin. Ja mikä ihana kalliokiipijä se siellä otta tuntumaa maaperään <3.

  2. Keväisin kokee joskus hetkiä, jolloin koko luonto tuntuu silmänräpäykseksi pysähtyvän ja kuuntelevan, kuin ymmärtääkseen mitä sille tapahtuu; näissä kuvissa minulle noiden hengenveto-hetkien erityistä tunnelmaa. Nyt taas meillä täällä takatalvi, hyytävä räntäsade kasteli pyörämatkoilla eilen ainakin kolmasti ja sääliksi käy vastaistutetut lehtikaalintaimet jääryöpyn alla…
    Pidä poika haalari yllä!

  3. On muuten ollut hauska huomata, miten paljon kalliot houkuttelevat liikkumaan! Esikoinen nyt on niillä juossut jo monta vuotta, mutta tällaisen konttaavan vauvan kanssa en ole vielä koskaan aiemmin kallioilla ollutkaan (kun esikoinen oppi silloin ekan talvensa aikana kävelemään, ja keväällä sitten jo juostiin kallioilla). Vauva hihkuu innosta, ja konttaa ihan villinä, peruuttelee, kiipeilee, konttaa ympyrää. Riemukasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s